Return on Sales and Wheat Yields per Hectare of European Agricultural Entities - Hýblová, Eva
Výskum vzájomných vzťahov medzi výnosmi pšenice na hektár, návratnosťou predaja a veľkosťou farmy. Porovnanie pomocou ukazovateľov deskripčných štatistík a testov matematickej štatistiky.