Assessing the Agricultural Trade Complementarity of the Association of Southeast Asian Nations Countries - Hoang, Viet
Komplementárnosť obchodu s poľnohospodárskymi výrobkami v krajinách združenia krajín juhovýchodnej Ázie (ASEAN) na globálnom poľnohospodárskom trhu v období rokov 1997 - 2015 s využitím indexu komplementárnosti obchodu (TCI - Trade Complementarity Index), indexu podobnosti vývozu (ESI - Export Similarity Index) a Spearmanových korelačných koeficientov pre ukazovatele konkurencieschopnosti (Spearman’s Rank Correlation).