Evaluation of Eastern-Central European Citizen’s Decision-making style – a Comparative Study - Némethová, Barbora
Analýza reklám v západnej, východnej a centrálnej Európe. Druh identity, ktorý vzniká v dôsledku turbulentných politických a ekonomických zmien ako prechod spotrebiteľov z komunistickej do demokratickej krajiny. Typy reklám, ktoré preferujú spotrebitelia ECE. Faktory ovplyvňujú ich rozhodovanie.