Opravné položky pri pohľadávkach z obchodného styku - Kleinová, Monika, 1974-
Pohľadávka ako súčasť majetku účtovnej jednotky. Opravná položka k pohľadávkam. Vplyv zníženia hodnoty opravnej položky na účtovnú jednotku. Tvorba opravnej položky k pohľadávkam v konkurze a reštrukturalizácii.