Aktuálna situácia v oblasti okamžitých platieb - Ponecová, Gabriela
Aktuálna situácia v oblasti okamžitého zavádzania platieb do praxe v rôznych krajinách, sumarizácia hlavných charakteristík, kategorizácia a poukázanie na rozdiely v ich fungovaní v porovnaní s tradičnými platbami a zhrnutie výhod využívania okamžitých platieb pre jednotlivé kategórie užívateľov.