Standortmarketing als Instrument der Unternehmensführung und die Wirkung von Großereignissen - Schulze, Susanne, 1981-
Analýza úlohy podniku v lokálnom marketingu, najmä ako sa prispôsobuje lokálny marketing z pohľadu podniku a aké vznikajú výhody, nevýhody a tiež príležitosti a riziká (SWOT-analýza). Poukázanie na to, ako môže byť lokálny marketing zapojený do riadenia spoločnosti.