Rýchly vývoj mení aj prepravu
Väčšina firiem je presvedčená, že investovanie do pozemnej prepravy má priamy vplyv na rast spoločností. Keď firmy vidia návratnosť investície, sú ochotné za lepšie služby aj viac zaplatiť.