Consumer-oriented Sales Promotion of Organic Food in Slovakia and Czech Republic - Krnáčová, Paulína, 1983-
Súčasný stav využitia marketingových nástrojov orientovaných na spotrebiteľa na trhu s biopotravinam na Slovensku a v Českej republike. Návrh odporúčaní na ich zlepšenie.