Consumer Protection in the Slovak Republic and Protection of Air Passenger's Rights - Magurová, Hana, 1986-
Analýza právnej úpravy ochrany spotrebiteľa v Slovenskej republike podľa občianského zákonníka a zákona o ochrane spotrebiteľa a zákona o ochrane spotrebiteľa pri poskytovaní niektorých služieb cestovného ruchu.