Konanie o prihláške ochrannej známky Európskej únie a jeho osobitosti - Mitura, Martin
Systém ochrannej známky Európskej únie a zvyšovanie povedomia o ňom medzi používateľmi v Slovenskej republike. Prihlasovanie ochranných známok na úrovni Európskej únie.