Impact of Corporate Governance Framework on Economic Performance in European Union - Steinhauser, Dušan, 1988-
Kvantifikácia implementácie corporate governance v krajinách Európskej únie prostredníctvom vybraných kvalitatívnych ukazovateľov. Vplyv corporate governance na ich ekonomiku.