Legal Regulation of Timesharing Contract and Other Contracts on Providing of Certain Services in Tourism Services in Slovak Republic - Veterníková, Mária, 1964-
Vývoj právnej úpravy zmluvy o časovo vymedzenom užívaní a iných súvisiacich zmlúv o poskytovaní niektorých služieb cestovného ruchu v Slovenskej republike.