IT - ob`jekt, sredstvo, instrument obučenija (sverchbystraja obratnaja svjaz` - sredstvo povyšenija kačestva obučenija) - Kultan, Jaroslav, 1960-
Informačné technológie ako objekt, prostriedok a nástroj vzdelávania. Význam spätnej väzby vo vzdelávaní. Motivácia a rýchla spätná väzba. Informačná úloha spätnej väzby. Nová kvalita - nová metodika.