Jak přistupovat k hodnocení efektivnosti projektů neustálého zlepšování - Nenadál, Jaroslav
Možnosti hodnotenia priamej efektívnosti neustáleho zlepšovania. Postup hodnotenia priamej efektívnosti projektov zlepšovania vo výrobných podnikoch. Možnosti hodnotenia užívateľskej efektívnosti neustáleho zlepšovania. Dve varianty hodnotenia. Možnosti hodnotenia spoločenskej efektívnosti neustáleho zlepšovania. Súčasné prístupy priemyselnej praxe českých organizácií k hodnoteniu efektívnosti projektov neustáleho zlepšovania. Výsledky prieskumu.