Systém manažérstva bezpečnostnej ochrany v leteckej doprave - Schmidt, Marian
Security Management System (SeMS) - systém manažérstva bezpečnostnej ochrany v leteckej doprave vo svete a na Slovensku. Význam implementácie SeMS. Charakteristiky SeMS. Integrácia systémov.