Odložená daň z príjmov ako nástroj objektivizácie výsledku hospodárenia po zdanení daňou z príjmov - Šlosárová, Anna
Preukázanie, že účtovanie odloženej dane a jej prezentácia v účtovnej závierke je jedným z nástrojov ziskov a strát po zdanení v každom účtovnom a daňovom období. S cieľom zdôvodniť tento argument analýza informácií o účtovných a daňových odpisoch a tiež o amortizácii.