Podnikateľská metóda stanovenia VŠH podniku a variantnosť premenných vstupujúcich do výpočtu - Švejdová, Nikola
Základné charakteristiky výnosových metód a variantnosti premenných, ktoré do výpočtu všeobecnej hodnoty prostredníctvom podnikateľskej metódy vstupujú. Stručný, no komplexný prehľad variantnosti vstupných premenných, ktoré zásadným spôsobom ovplyvňujú všeobecnú hodnotu podniku vypočítanú prostredníctvom tejto metódy.