Kvalita včera, dnes a zajtra - Burieta, Ján
Kvalita ako kritérium rozhodovania. Výroky známych osobností o kvalite. Míľniky historického vývoja kvality. Japonský štýl komplexného riadenia kvality. Príklad Ishikawa diagramu z projektu pre problém vysokej nekvality. Medzinárodné normy pre manažérstvo kvality. Six Sigma. Dnešné ponímanie kvality. Šesť úrovní kvality podľa Shoji Shibu. Kvalita v budúcnosti.