Kommunikation Zwischen Kulturen aus der Perspektive von Internationalen Geschäftsverhandlungen - Helmová, Milena, 1954-
Pohľad na medzikultúrny dialóg z pohľadu obchodných rokovaní v medzikultúrnom kontexte.