English Idioms - Theory and Practice - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Analýza súčasnej frazeológie v oblasti ekonómie, diplomacie a práva. Čitateľská gramotnosť a návyky hovorenia študentov so zreteľom na idiomatické výrazy používané v profesionálnom prostredí.