Slovensko-ruské paralely a odlišnosti vo vyjadrovaní priestorových vzťahov - Uličná, Martina, 1971-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Porovnanie vyjadrenia východiska a cieľa pohybu v slovenčine a ruštine.