Viacjazyčnosť, jazyky a ich využitie - Štefčík, Jozef, 1976-
V dňoch 30.5. 2018 až 3.6.2018 konalo stretnutie polyglotov s názvom Polyglot Gathering. Informácia z histoórie, zámeroch a cieľoch tohto stretnutia.