[Akademický jazyk v slovenskom univerzitnom prostredí] - Seresová, Katarína, 1967-
Recenzia na učebnicu, ktorej cieľom je poskytnúť študentom učebný materiál, ktorý môžu využiť predovšetkým pri príprave záverečných prác.