Aktuálne z autorského práva - Bednárik, Richard
Zákon č. 215/2018 Z. z.; zákon č. 185/2015 Z. z.; zákon č. 125/2016 Z. z. Smernica Európskeho parlamentu a Rady 2017/1564/EÚ z 13. septembra 2017. Autorský zákon. Licencie Creative commons.