Tomáš Baťa společensky odpovědný - Janků, Šárka
Definícia spoločenskej zodpovednosti firiem (CSR). Spoločensky zodpovedná firma - zdravá, slušná a konkurencieschopná. Tomáš Baťa ako dobrý príklad spoločensky zodpovedného manažéra. Človek ako základ úspechu. Trvalá hodnota firmy v znalostiach, schopnostiach a tvorivom myslení ľudí. Silná firemná kultúra. Vyrovnaná sociálna klíma vo firme. Sociálne služby pre zamestnancov. Prevencia, pohyb, zdravý životný štýl a vzdelávanie - najvýznamnejšie devízy personálnej a sociálnej práce Tomáša Baťu.