Nehmotný majetok a duševné vlastníctvo v podnikovej praxi - Uhliar, Miroslav, 1981-
Nehmotný majetok a duševné vlastníctvo sa často zamieňajú, aj keď to nie je vždy správne. Pohľad na pochopenie týchto pojmov už v existujúcich definíciách. Preskúmanie súčasnej situácie v oblasti nehmotného majetku a duševného vlastníctva, keďže ich dôležitosť pre spoločnosti neustále rastie od druhej polovice 20. storočia.