Daňové stimuly ako behaviorálny efekt pri motivácii podnikov - Vavrová, Katarína, 1960-
Daňové stimuly a ich využitie v daňovom manažmente podnikateľských subjektov s ohľadom na správanie sa. Priblíženie právnej úpravy pre daňovej úľavy. Skúmanie vplyvu daňových stimulov na jednotlivé podnikateľské subjekty.