Návratnosť investícií ako indikátor efektivity marketingových aktivít - Grančičová, Katarína, 1967-
Marketing by mal byť zodpovedný za riadenie marketingových zdrojov a procesov za účelom dosiahnuť návratnosť investícií do marketingu a zvýšiť celkovú efektívnosť marketingu. To znamená, že spoločnosť potrebuje merať a finančne vyhodnotiť svoju výkonnosť prostredníctvom vhodne zvolených ukazovateľov / metrík.