Remediation of the Environmental Burdens as a Tool for Sustainable Development of the Regions - Majerník, Milan, 1952-
Koncept integrovaného modelu sanácie starých environmentálnych záťaží. Dekompozícia konceptu a dimenzovanie vybraných funkčných premenných. Manažérstvo rizík skúmanej environmentálnej záťaže.