Vplyv zmeny výpočtu príspevkov do Fondu ochrany vkladov na finančnú situáciu bánk v Slovenskej republike - Kadlečíková, Oľga, 1973-
Fond ochrany vkladov - právnická osoba, ktorá vznikla 10. októbra 1996 na základe zákona NR SR č. 118/1996 Z. z. o ochrane vkladov a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Účastníci systému ochrany vkladov v Slovenskej republike. Chránené a nechránené vklady. Náhrada za nedostupný vklad. Príspevky bánk do Fondu ochrany vkladov.