Finančná gramotnosť obyvateľov Českej republiky - Lukáč, Jozef, 1991-
Charakteristika finančnej gramotnosti podľa vybraných autorov. Finančná gramotnosť v Českej republike. Účasť 297 českých škôl na prvom porovnávacom medzinárodnom výskume veľkého rozsahu, ktorý testoval finančnú gramotnosť mladých ľudí v 18 krajinách OECD. Výsledky medzinárodného merania úrovne finančnej gramotnosti dospelých (2015, 2016).