Cross-cultural Training - Némethová, Ildikó, 1974-
Vznik a rozvinutie interkultúrneho vzdelávania. Analýza rôznych prístupov k interkultúrnemu vzdelávaniu. Poukázanie na to, že medzikultúrne vzdelávanie pomáha jednotlivcom rozvíjať kognitívne, behaviorálne a afektívne úrovne medzikultúrnych interakcií.