Názvy společností a jejich vliv na výkonnost firem - Hanousek, Jan
Odhad vplyvu mena spoločností na výkonnosť firiem pri aktuálnom zhrnutí všetkých dôležitých determinantov vrátane rastu odvetvia a niektorých firemných charakteristík.