Daňová kooperácia vo svete a výmena informácií medzinárodnými odborníkmi - Simonidesová, Jana, 1968-
Daňová kooperácia vo svete. Mnohostranný dohovor o boji proti daňovým podvodom. Stupne daňovej spolupráce. Daňová koordinácia. Daňová kooperácia. Daňová konkurencia. Princípy fungovania multilaterálnych daňových centier OECD. Výmena informácií medzinárodnými odborníkmi.