Analýza účtovnej závierky v sústave podvojného účtovníctva - Stašková, Slavomíra, 1989-
Účtovná závierka v podmienkach Slovenskej republiky. Zostavenie účtovnej závierky podľa zákona č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve. Analýza zložiek účtovnej závierky vybraného podniku pôsobiaceho v oblasti stavebníctva. Zlaté bilančné pravidlo vybraného podniku za roky 2014-2016. Ukazovatele likvidity vybraného podniku za roky 2014-2016. Ukazovatele rentability vybraného podniku za roky 2014-2016.