<The> State Social Support Instrument Tools within the Life of a Migrant - Masárová, Tatiana
Dve oblasti štátnej sociálnej politiky - migračná politika a rodinná politika. Integračná politika smerom k migrantom. Analýza opatrení (nástrojov) štátnej sociálnej podpory a ich uplatňovanie v živote migranta.