Globaly Applied Free Labour Movement Management in Terms of Contemporary Migration Problems - Saxunová, Darina
Vývoj a trendy pohybu pracovných síl z globálneho hľadiska. Analýza tokov prisťahovalcov v krajinách OECD. Javy, procesy a opatrenia spojené s riešením problémov nárastu veľkých migrančných skupín v nedávnej minulosti. Zmeny v integračných politikách v krajinách OECD.