Komparatívna analýza daňového aspektu obchodovania s kryptomenami v krajinách V4 - Bagiová, Alexandra, 1994-
Úvod do problematiky kryptomien. Definícia kryptomien v obchodných transakciách. Riešenie definície kryptomien v krajinách V4. Uplatnenie dane z príjmov pri príjmoch z obchodovania s kryptomenami. Zdanenie obchodovania s kryptomenami daňou z pridanej hodnoty.