<The> Evaluation of Economic Benefits from Migrated Labour in V4 Countries - Tupá, Magdaléna
Analýza ekonomických prínosov migrovaných pracovných síl v krajinách V4. Význam efektívneho riadenia migračných tokov, ktoré môžu výrazne ovplyvniť hospodársky rozvoj krajiny zvýšením produktivity práce, demografie a vo vývoji a udržateľnostiť dôchodkových systémov.