The Impact of Fiscal and Monetary Policy on Economic Growth and Cyclical Development of the Economy - Lisý, Ján
Porovnanie a hodnotenie rôznych prístupov k efektívnemu uplatňovaniu nástrojov fiškálnej a menovej politiky a možnosť ich praktického uplatňovania.