International Standardization in the Economic-Environmental Accounting of Business Material Flows - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Je potrebné vnímať kvalitu života a kvalitu životného prostredia, či už ide o globálnu, regionálnu alebo miestnu, firemnú, či kombinovanú perspektívu. Ekonomické činnosti v oblasti rozvoja životného prostredia sú dnes koordinované svetovou špičkou sociálno-ekonomických orgánov. Najvyššou prioritou je udržateľný rozvoj, trvalo udržateľná konkurencia produkcie a zeleného rastu. Na základe toho výsledky analýz a výstupov a tiež autorov vlastný výskum progresívnych foriem a nástrojov finančného, manažérskeho a environmentálneho účtovníctva MSP v zahraničí a na Slovensku.