<Az> Önkormányzati feladatellátási- és finanszírozási rendszer szabályozásának összehasonlító elemzése Csehország, Szlovákia és Magyarország vonatkozásában - Lentner, Csaba
Historický pohľad na český a slovenský samosprávny systém po roku 1989 až do roku 2000. Vývoj fungovania a financovania slovenského samosprávneho systému. Financovanie českého samosprávneho systému. Charakteristika a financovanie maďarského samosprávneho systému.