Sales Promotion of Slovak Food on the Slovak Market - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Rôzne formy podpory predaja slovenských potravín na domácom trhu. Príklady činností na podporu predaja, ktoré vykonáva Ministerstvo poľnohospodárstva a rozvoja vidieka SR, občianske združenie, miestne akčné skupiny, Centrum environmentálnych aktivít a maloobchodné reťazce. "Značka kvality SK" ako najznámejšia značka slovenských potravín uznávanou slovenskými spotrebiteľmi.