Information Literacy of Managers: Models and Factors - Bolek, Vladimír, 1988-
Informačná gramotnosť - porovnanie a definícia pojmu. Porovnanie modelov informačnej gramotnosti. Index informačnej gramotnosti, agregovaný index informačnej gramotnosti (AIL, aggregate information literacy). Výsledky prieskumu medzi manažérmi v SR, ktorý skúma ich úroveň informačnej gramotnosti. Digitálne kompetencie, digitálne zručnosti.