Assessment of the European Common Agricultural Policy and Landscape Changes: an Example from Slovenia - Ogorevc, Marko
Vplyv spoločnej európskej poľnohospodárskej politiky na rozmanitosť poľnohospodárskej krajiny v Slovinsku. Rozmanitosť sa meria podľa Shannonovho indexu a Simpsonovho indexu, zatiaľ čo dopady sa odhadujú pomocou modelu priestorového oneskorenia.