Kritické myslenie v geografickom vzdelávaní - teoretické východiská a aplikácie v praxi - Likavský, Peter
Teoretické východiská pojmu kritické myslenie a jeho uplatnenie vo vzdelávaní. Námety na rozvíjanie schopnosti kriticky myslieť prostredníctvom jednoduchých aktivít žiakov rôzneho veku.