Priestorové zameranie zahraničnej politiky SR v období rokov 1993 až 2018 - Šandor, Filip
Metódy a dáta, priestorové zameranie bilaterálnych zmlúv SR, zahraničná politika SR v období rokov 1993 až 1998, 1998 až 2006, 2006 až 2018.