Sociálna atmosféra v učiteľských zboroch - Vančová, Aneta
Štruktúra sociálnej atmosféry. Výskum, ktorého cieľom bolo preskúmať hodnotenie sociálnej atmosféry učiteľských zborov mestských a mimo-mestských škôl v okrese Trnava. Skladba výskumného súboru podľa veku. Vnútorná konzistencia dimenzií v škále sociálnej atmosféry v skupine. Deskriptívna štatistika škály sociálnej atmosféry: celková sociálna atmosféra, emocionálno-sociálny faktor, činnostno-morálny faktor. Rozdiely v dimenziách sociálnej atmosféry v závislosti od prostredia pôsobenia.