Slovenský dôchodkový systém v zmenených sociálno-ekonomických podmienkach - Rievajová, Eva
Sociálne zabezpečenie v sociálnom systéme spoločnosti. Východiská pre reformné zásahy do slovenského dôchodkového systému. Deficit dôchodkového poistenia v bežnom roku za obdobie rokov 2004-2015. Činnosť dôchodkových fondov. Výška spravovaného majetku v dôchodkových fondoch. Tretí pilier dôchodkového zabezpečenia. Udržateľnosť dôchodkového systému vo väzbe na verejné financie a demografické trendy.