Zahraničnoobchodná spolupráca Slovenska so strednou Áziou a možnosti využitia štátnej podpory na daný trh - Barinková, Natália
Dohody SR o ochrane investícií a dohody o zamedzení dvojitého zdanenia s krajinami z tohto regiónu. Zahraničný obchod Slovenska so strednou Áziou. Stručná charakteristika hospodárstva Kazachstanu. Zahraničný obchod Slovenska s Kazachstanom. Komoditná štruktúra vývozu zo Slovenska do Kazachstanu v r. 2017. Komoditná štruktúra dovozu z Kazachstanu na Slovensko v r. 2017. Perspektívy vývoja zahraničnoobchodných vzťahov Slovenska so strednou Áziou so zameraním na Kazachstan. Štátna podpora exportu do strednej Ázie.